Avui s’han alineat els astres d’aigua

Ahir vaig anar a dormir convençuda que avui trobaria la paciència necessària per entrar al petit a l’aigua.

Ens hem despertat d’hora i hem anat a la platja. Allà, l’he apropat a l’aigua, i amb el mar a mitja cama, s’ha aturat i ens hem posat a jugar.
Com q es queda allà palplantat, ràpid li començaven a molestar els peus ja enfonsats!
L’he agafat a braços i tot explicant-li q anàvem a banyar-nos a l’aigua freda, m’he anat endinsant al mar amb ell a coll.

He estat molta estona, primer amb l’aigua arribant a les cuixes, després al culet, a la panxa… Però estava freda i no passàvem d’allà.
He provat enfonsant-nos a sac, i quedant-nos dintre l’aigua, però tampoc estàvem prou estona com perquè s’atemperés l’aigua.

Així que hem tornat a casa amb mig sabor a fracàs, i determinada a ficar-me a la piscina amb ell. No és el fred el que no li agrada? Dons la piscina és calentona!

Hem arribat a casa i entrat pel jardí.
A la zona de la piscina estava el jardiner amb la màquina talla-gespa, i a la part de dalt la Patricia amb l’aspirador. El nen ho ha vist i no volia apropar-se a cap dels dos. Així que nosecom m’he tret el vestit, he deixat bandolera i bossa a terra, i m’he ficat a la piscina amb el nen tota l’estona a coll!
Quan s’ha adonat que entràvem a l’aigua ha fet cara de “fred, fred!” per si de cas, però l’aigua no estava freda, i s’ha seguit fixant amb les dues màquines infernals!

Hem estat una estoneta llarga a la piscina, jugant, saltant,… Fins que m’ha demanat sortir a seure al borde. L’he sentat, ofert els braços perquè s’hi llancés (com ha vist fer-ho a sa cosina) i… s’hi ha llençat!!!

Encara no hem tornat a apropar-nos a la piscina, però espero (espero) que se li hagi tret la por!

Avui s’han alineat els astres d’aigua

Deixa un comentari