Avui s’han alineat els astres d’aigua

Ahir vaig anar a dormir convençuda que avui trobaria la paciència necessària per entrar al petit a l’aigua.

Ens hem despertat d’hora i hem anat a la platja. Allà, l’he apropat a l’aigua, i amb el mar a mitja cama, s’ha aturat i ens hem posat a jugar.
Com q es queda allà palplantat, ràpid li començaven a molestar els peus ja enfonsats!
L’he agafat a braços i tot explicant-li q anàvem a banyar-nos a l’aigua freda, m’he anat endinsant al mar amb ell a coll.

He estat molta estona, primer amb l’aigua arribant a les cuixes, després al culet, a la panxa… Però estava freda i no passàvem d’allà.
He provat enfonsant-nos a sac, i quedant-nos dintre l’aigua, però tampoc estàvem prou estona com perquè s’atemperés l’aigua.

Així que hem tornat a casa amb mig sabor a fracàs, i determinada a ficar-me a la piscina amb ell. No és el fred el que no li agrada? Dons la piscina és calentona!

Hem arribat a casa i entrat pel jardí.
A la zona de la piscina estava el jardiner amb la màquina talla-gespa, i a la part de dalt la Patricia amb l’aspirador. El nen ho ha vist i no volia apropar-se a cap dels dos. Així que nosecom m’he tret el vestit, he deixat bandolera i bossa a terra, i m’he ficat a la piscina amb el nen tota l’estona a coll!
Quan s’ha adonat que entràvem a l’aigua ha fet cara de “fred, fred!” per si de cas, però l’aigua no estava freda, i s’ha seguit fixant amb les dues màquines infernals!

Hem estat una estoneta llarga a la piscina, jugant, saltant,… Fins que m’ha demanat sortir a seure al borde. L’he sentat, ofert els braços perquè s’hi llancés (com ha vist fer-ho a sa cosina) i… s’hi ha llençat!!!

Encara no hem tornat a apropar-nos a la piscina, però espero (espero) que se li hagi tret la por!

Anuncis
Avui s’han alineat els astres d’aigua

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s