Tràmits mundans

Ahir parlàvem de la gran organització que va haver amb la via catalana i com, per fer realitat qualsevol cosa, es necessiten tres tipus de persones:

  • Les agosarades son les que troben la idea, les que no els hi fa por llençar-se a provar-ho, les que tot ho intenten.
  • Les carismàtiques son les que ho publiciten, les que ho expliquen i que la gent vol escoltar.
  • Les formiguetes son les que s’ocupen dels detalls per a que les grans fites puguin portar-se a terme.
Fem Via, Via Catalana

Sense les agosarades, no fariem res. Tot ens faria por o si més no, el nostre sentit comú ens diria que és una bestiesa, que com pretenem que surti bé, que quina bojeria… Ahir no paràvem de pensar com devia sortir la idea de fer una cadena humana des de la frontera amb frança fins a valència… Qui va escoltar la idea per primer cop, devia posar-se a riure! “Estàs boig!”

Però sí! S’ha aconseguit. Gràcies als agosarats que no tenen por de fer el ridícul, però també gràcies a una organització que va pensar fins a l’últim detall. Les formiguetes van transformar una idea boja en multitud de detalls que s’havien d’anar cobrint i ajustant uns amb els altres per poder portar a terme aquesta bojeria.

Moltes vegades m’hi trobo. Soc de les formiguetes que es troben amb grans coses a mig fer, que tenen un munt de detalls, de tràmits i aspectes, menys glamourosos, però que també son importants perquè aquestes grans coses es puguin dur a terme.

Jo els anomeno els aspectes mundans. Son tràmits necessaris dels que ningú parla però que algú ha de fer: cartes als proveïdors i clients avisant d’un canvi de domicili o de nif o de…; tràmits amb l’hisenda tributària que a més tenen un temps per a fer-se, i que et vas assabentant a mesura que vas avançant; canvis en segells, factures, cartes i encapçalaments de paper;…

Son coses que em trobo sovint a la meva taula i que haig d’acabar coordinant.

Anuncis
Tràmits mundans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s