oak house

Dijous passat va tocar visita al Oak House. Aquest cop vam anar junts amb el pare.
Jo portava un costipat ban maco, i no vaig estar tan a l’aguait com amb la visita del BFIS, en la que em fa l’efecte que vam deixar molts aspectes sense “tocar”.

Bé, l’arribada va ser a les 9.00, hora en que encara hi havia nens arribant al cole. No es sentía ni nens plorar (bé) ni nens cridar ni res… suposo que era perque a aquella hora es suposa que ja estàn a classe, i els nens que encara arribaven feien una mica tard.

A l’entrada, el vigilant ens va indicar cóm arribar a les oficines (al BFIS el vigilant ens va acompanyar fins ben aprop) i ens va deixar anar sols per allà. Vam arribar a les oficines, vam entrar a l’edifici, i “Hola, venís por la visita?” “bon dia, sí! és aquí?”, “sí, sí, es aquí. Esperaros un momento que os vienen a buscar ahora”
1ra cosa que no ens va convèncer: la senyora ens contestava en un castellà molt afectat de peloterisme…

Ens vam esperar una estona fins que van venir a buscar-nos i ens van acompanyar a la sala on faríem la presentació.

La presentació no la va fer la directora, que no hi era (estava de visita a no recordo quin país per a ampliar l’escola), i ens la va fer la Melanie (d’admisions i que feia només 2 mesos que estava a l’escola) juntament amb un tal Vicens, que em va semblar que era el Juan Leon de l’Oak House (ja que segons em va dir la Melanie, s’encarregava de coordinar moltes cosetes i moltes es quedaven sense acabar… tipus apagafocs). Vaig preguntar per què es deia Oak House, i em van costestar que als terrenys hi havia un Roure molt gros que ara ja no hi és, i que han intentat fer crèixer algun i no han sabut (punt negatiu sobre cóm investigar per aconseguir l’èxit en alguna cosa).

En la sala vam veure un video que van gravar a nens de nursery, del com passaven un dia a l’escola. Després vam veure una maqueta del nou edifici que estaven projectant fer durant l’hivern del 2014-2015, un edifici per als nens de Batxillerat. La construcció implicarà que durant un any no es pugui utilitzar un pati amb arbres que hi ha al costat de l’edifici de les oficines, i que vam veure com nanos hi estaven jugant, i que un cop inaugurat, aquest pati quedi en favor dels nois grans i que “sobri” l’edifici dels de Batxillerat (què en faràn amb ell un cop els nois vagin a l’edifici nou?)

Un cop acabat el video, vam anar a passejar per les instal·lacions.

Vam passar per una zona amb laboratoris (aula de música, d’art, …) que no vam poder veure ja que estaven les aules tancades;

Vam passar per la zona de Nursery i Primer.
Allà vam conèixer la coordinadora que ens va explicar cóm feien les classes i el seu sistema de Free Flow pels de N3. Com que fora feia molt de fred, ens vam quedar a la zona comuna, i els nens passaven alrededor nostre sense ni inmutar-se, cosa que no em va agradar: devien estar molt acostumats a grups d’adults cada dijous…

Vam passar per l’edifici de Segon a Seté (?).
Allà també la coordinadora ens va explicar com feien les classes, el sistema de houses, el treball vertical sobre temes de salut emocional que feien a aquest edifici…
També, molts nens pels passadissos i molts tan panxos de què estiguessim allà. Aquí ja alguns que els feia vergonya passar pel mig nostre (vaig fer per què passessin per darrera meu, i la melanie em va dir algo com “deixa’ls, ténen un altre porta si volen sortir realment”).

Vam passar per l’edifici de Batxillerat.
i la mateixa Melanie ens va explicar com estava tot organitzat. En aquest moment els nens/nois ja sortien al pati, i hi havia molta gent alrededor nostre.

Aquest col·legi és més semblant al St Peters que jo conec: una biblioteca per edifici (tot i que la dels adults la vaig veure escassa), classes molt similars, organitzades de forma similar amb cadires i taules que es mouen segons la classe que s’hi va a fer, això sí, passadissos molt més amples (i útils).

En definitiva és més col·legi típic (per mi) que el BF.

El punt més negatiu és que els nens estiguin tan acostumats a veure pares cada dijous passejant per allà. Ho trobo horrible!
El punt més positiu, que conceptualment és més proper al que nosaltres considerem col·legi.

Anuncis
oak house

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s