ST PAUL’S

Hem sortit del tercer col·legi.

Al Xavi, li ha encantat: el principal inconvenient que te és que és un concertat (i no privat), anem amb 10punts i actualment els de 10 punts entrarien en sorteig per entrar.

Jo tinc sentiments contradictoris: sé que amb aquest col·legi tinc perjudicis de quan era petita. Els veig “lusers”, segundons. Però la veritat és que el que hem vist no està mal.

Les instal·lacions son relativament noves i estan en bon estat (dels 4 edificis, un te 9 anys i l’altre és dels 90’s), el pati de davant te gespa (artificial, però gespa), els de darrera son sorrals o pistes de basquet/football (en tenen 3), les classes són acollidores (no tant com el BFIS, però molt més que al Oak), els nens no estaven acostumats a veure pares per allà (tot i que ha obert dos o tres classes per ensenyar-nos-les estant els nens allà), tenen instalacions tipus aula d’art, o gimnàs, hi havia llet (ecològica) a les aules que estaven a punt de berenar i ens ha dit que tendeixen a buscar aliments eco, el dirigeix una fundació de pares sense ànim de lucre (per tant, és un ampa portada a l’extrem), …

Definitivament el St Paul descarta l’Oak. Per moltes coses, però soc capaç de superar els perjudicis sobre ell per a poder valorar-lo realment com es mereix?

Anuncis
ST PAUL’S

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s