Frederic Mistral – Tècnic Eulàlia

dintre de la nostre tàctica per cobrir-nos les espatlles, vam anar a veure el Frederic Mistral.

A priori, és un col·legi que ens cau bé. Català, poc altiu, cultura del treball, … Ens feia por el que fos un col·legi tan gran: 7 línies per curs!!

Tenen 2 edificis: un al Tibidabo, on van els infantil i primaria, i l’altre a Sarrià, on van els de secundària i batxillerat. Com a anècdota, a l’edifici de Sarrià tenen 2 de les linies de infantil. Nosaltres vam visitar el del Tibidabo.

Com a col·legi està bé: de veritat que no es nota que siguin tantes línies. Sí que hi  ha un pis per curs, i un pati per curs, i un munt de classes per curs, però no tens la sensació que sigui tan inmens.

Com a pla B està bé, però clar, hi ha moltes coses que no ens motiven:

Sobre l’ANGLÈS: no fan anglès. Be, sí, però amb professorat no natiu. Per l’amiga de ma germana, sabem que vigilen molt que el professorat estigui al dia, que tingui competències apropiades al temari que dona. I els professors d’anglès tenen coneixement del idioma, però no deixen de ser no-natius.
Ens comentava la directora que el 70% de l’alumnat acaba amb un nivell avançat d’anglès. Per coes que ens va dir, aquest 70% te un nivell com per presentar-se al First Certificate.
De fet, fins ara seguien la titulació del Trinity College, i com a extraescolar el del Cambridge. Aquest any han girat cap al Cambridge amb la intenció de ampliar el sistema cambridge a tots els nivells.

Tenen BATXILLERAT. Ofereixen gairebé totes les formes de batxillerat, excepte el d’art pur.
Es cursa a l’edifici de Sarrià, on s’ajunten els nens dels tres col·legis de la fundació: el frederic mistral, l’avenç i el ramon fuster. De 7 linies de 25 nens, passen a 5 linies de 33 nens per classe. Per una banda, em molesta pq a efectes pràctics, és com si es canviés d’escola. Ok, tots arriben havent sigut educats amb els mateixos valors, projecte educatiu, … però… de cop i volta, van a un edifici nou, i arriben nens nous d’altres col·legis.

PROFESORAT. Ens va sorprendre que les professores que vam veure i la directora fossin totes tan joves. Devien tenir la nostra edat, però, lo normal seria que hi hagués una mica de varietat d’edats, no? alguna a punt de jubilar-se, alguna altre més jove, … No sé, és raro… O és que fan net de tant en tant??

NENS. Tots els que vam veure ens van semblar molt correctes, educats, simpàtics,… Vaja, que no vam veure cap “mamarratxada”

Però clar,… com a opció per quedar-nos-hi si no entrem al BF ni al SP, no. No estariem a disgust, però sí amb una sensació de que falta alguna cosa.

Anuncis
Frederic Mistral – Tècnic Eulàlia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s