I seguim amb la historia del pipi (iv)

Després de fer el pipi de campió, el petit no va voler vestir-se en tot el dia ni allunyar-se del lavabo.
Quan estàvem a la cuina massa estona, ja frisava per pujar a jugar a dalt, a prop del vàter.
Tot el dia despullat i cap escape. Això sí, res de demanar per fer pipi. De cop es quedava quiet i “mamaaa”… I jo a correr amb el nen a braços cap a fer pipi.
Vam convèncer-lo per sortir una estona a passejar, i mentre el vestiem li vam donar l’opció: bolquers o calçotets? I va referir els bolquers.
Això va ser dijous festiu.

Divendres vam baixar a Bcn a casa l’àvia per si tornava a voler anar despullat. Però no. Va anar amb bolquer tot el dia i cap intenció d’utilitzar l’orinal.

Dissabte a casa ja va tornar a negar-se a portar bolquer i molt be. A mig matí vam anar a casa l’avi, a visitar el papa que treballava, i aqui si, va preferir els calçotets.
Fora de casa no va fer cap pipi: ni amb el papa ni amb la Montse. I quan tornàvem a casa, crescut, va estar jugant al carrer fins que se li va escapar i es va mullar tot.
Canvi de roba i va voler tornar al bolquer.
Per la tarda, després de la siesta, al vestir-lo per marxar, “calçotets” i ale! De festa amb calçotets. Cap escape. Això si, vaig haver de portar-lo al vàter enganyat. Un cop allà sí tenia ganes de pipi.

Per les nits, es va a dormir sense bolquer. Un cop adormit li posem. Ell aguantaria sense fer pipi, però si en fa, no es desperta fins que no es sent xop. I com que dormim amb ell… De moment toca bolquer.

Avui torna a portar calçotets. I igual, cap escape. Aguanta molt, i fa pipi al vàter, el problema és que no ho demana fins que se li està escapant.

Amb les caques, dijous va fer caca a l’orinal, i crec que es va assustar. Dissabte, la caca la va fer mentre duia el bolquet així que no se què passarà avui…

Anuncis
I seguim amb la historia del pipi (iv)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s