Reunió amb el professor – pre

Avui anem a xerrar amb el profe. Per què? bé, dons de criança.

Ell ens va oferir una xerrada per donar-nos recursos de cara a educar ja un nen i no un nadó. El nen te molta tossuderia, i sembla que supera la nostra. Nosaltres mantenim la compostura fins que ja no podem més i ens enfadem.

La cosa és que si li demanem alguna cosa i ell la vol fer, fantàstic. De vegades, inclús si no vol fer-la però entén que l’ha de fer, també, de conya.
El problema ve si ell no vol fer-la i es quadra. Llavors no sabem gestionar-ho.

Per què? perquè ni sèrios ens fa cas quan està plantat. Aquest any hem afegit el recollir les joguines abans de sopar. Bé, ja podeu imaginar que cada día és igual: hem d’acabar amenaçant en arrestar les joguines si no recull. I clar, no és plan.
Ja l’avisem que haurà de recollir, li demanem que reculli quan és l’hora, ens oferim a recollir amb ell, li tornem a demanar (ara, si et plau),… al final ja no saps què més dir-li i com que el veus allà al costat, jugant o fins i tot escampant les joguines en comptes de recollir-les, acabem enfadats.

Espero que ens puguin donar recursos, consells, formules, per no perdre els nervis i no tenir que anar amenaçant sempre.

Anuncis
Reunió amb el professor – pre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s