Anglès

Tenim molt clar que el petit ha d’aprendre anglès. De moment, sembla que li agrada, i això és importantíssim.

De molt petit, tots els dinuixos que vèiem eren en anglès. Ara ja no. Fa uns mesos que va descobrir que en castellà o català també hi ha dibuixos i clar, els demana  però si veiem algo nou, no li importa que ho posi en anglès, així que així fem.

A l’escola surt de la classe d’anglès d’extraescolar content, i la profe sembla que estigui contenta.

Per la meva part, se que de tant en tant li hauria d’explicar un conte en anglès, o parlar-hi, o jugar en anglès. Actualment només cantem en anglès, perquè no em segueix el rotllo si li parlo en anglès.

Quan vam escollir escola no trilingüe, ens va quedar clar que hauriem de currar-nos l’anglès fora d’horari escolar, i crec que com més normalitzat estigui l’idioma en la vida diaria del nen, millor. Un idioma, si és només d’us acadèmic, no s’aprofita tan be. Per això, ens hem apuntat diverses idees:

  • Au pair anglesa -> que no podem perquè no tenim espai a casa per acollir-la.
  • “Cangur” anglesa amb qui estar dues tardes a la setmana -> Aquí guanyaria també jo, al aprofitar-la per a desoxidar una mica el meu anglès. Una amiga va contractar una noia anglesa per ajudar-la a l’hora bruixa de banyito, sopar i anar a dormir. Ella te dos nens i així també l’ajudava a organitzar-se millor.
  • Una setmana a un entorn anglès, sigui a l’extranger o via casals -> crec que el casal anglès no s’ofereix a l’escola fins a infantil, però podria anar a altres casals (pex kids&us, però penso que potser els altres nens es coneixen i ell quedaria relegat). A l’extranger, vull mirar algun lloc on anar on pugui integrar al nen amb altres nens de la zona.
  • extraescolars d’anglès -> actualment va a les que ofereix l’escola. Ell surt content i crec qur la mestre també ho està. Però una mare de la classe em va preguntar “i estas contenta amb el nivell que te?” O.O Ni m’ho havia plantejat!! Com s’avalua el nivell en una extraescolar on canten i juguen en anglès? Quin tipus de classe hauria de fer per poder veure com millora de nivell? Una manera de veure si millora seria poder comprovar si cada cop entén millor l’idioma o si el parla millor. Jo crec que sí, però amb la pregunta vaig quedar parada: i com se que és prou bona aquesta classe?

 

 

 

 

Anuncis
Anglès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s